• Χρήσιμες ειδήσεις


  Οι ειδήσεις μας!!


  Εορτή Αγ. Στυλιανού 2017 


  Εβδομαδιαίο Ενοριακό πρόγραμμα 2017-2018


  Παράκληση για ενίσχυση του Φιλοπτώχου !


 • Ημερολόγιο 2017  Ημερολόγιο
  Αγιολόγιο
  Νηστείες

  έτους 2 0 1 7
  ΔΩΡΕΑΝ
  ΕΔΩ !!

   


              English posts (World flag image: Salvatore Vuono)  • Εικονική
  Περιήγηση
   
  Virtual - tour !!

 • Η ενορία μας


  Ο περικαλής ναός μας βρίσκεται στην οδό

  Παπαστράτου 16 &
  Αγίου Στυλιανού 42
  Αθήνα, 11476


  Τηλέφωνο – Φαξ 
  210 – 6464274

  Χάρτες & οδηγίες πρόσβασης
  προς το ναό μας:  Δείτε
  εδώ


   
  Στείλτε μας μήνυμα

  ή στην ηλ. διέυθυνση:
  enas.diabatis at yahoo.gr

  Πιέστε εδώ, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μας

Εικονική Περιήγηση 360 μοιρών στο Άγιο Όρος


Εικονική Περιήγηση 360 μοιρών στο Άγιο Όρος 02

Πολλοί -και σίγουρα όλες- από εσάς, δεν είχατε την ευκαιρία να πάτε στο Άγιο Όρος… Πλέον όμως, μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτό όπως αναφέρει το ιστολόγιο oloigiaolous.gr με ένα μοναδικό τρόπο, που αξιοποιεί την τεχνολογία αιχμής που σας βάζει μέσα στις Μονές καθώς και στον ιδιαίτερο τόπο φυσικού κάλλους! Πρόκειται για Εικονική Περιήγηση 360 μοιρών – στο άμεσο μέλλον θα το ακούτε συχνά αυτό – που μια ομάδα, με πολλές ώρες δουλειάς και κινηματογράφισης, την έκανε πραγματικότητα για το Ιερό Όρος της Ελλάδας.

Μεταβείτε κατευθείαν στο http://mountathos360.com/ καθώς μόνο αν το βιώσετε θα καταλάβετε…

Εικονική Περιήγηση 360 μοιρών στο Άγιο Όρος 03

Οι δημιουργοί του περιγράφουν:

«Η εταιρεία μας ξεκίνησε τα τελευταία 3 χρόνια την δημιουργία ενός μοναδικού για τα παγκόσμια δεδομένα του έργου με θρησκευτικό αλλά και ιστορικό χαρακτήρα, της παρουσίασης δηλαδή όλων των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους αλλά και αρκετών Ιερών Σκητών-Κελιών, μέσω Εικονικής Περιήγησης 360 μοιρών.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου ιστορικού ντοκουμέντου που θα παραμένει αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο. Αυτό πραγματοποιέιται με την δημιουργία ενός ιστότοπου, του mountathos360.com, μέσα από τον οποίο θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση (χωρίς κάποια χρέωση) προς όλους τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι θα μπορούν με τον τρόπο αυτό να «επισκεφτούν» το Άγιον Όρος. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσους επί παραδείγματι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή είναι άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες όπως Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, αλλά ακόμη και στις γυναίκες στις οποίες απαγορεύεται η είσοδος λόγω του Αβάτου, να δουν και να "επισκεφτούν" το Άγιον Όρος για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Μέσα στον ιστότοπο υπάρχει η δυνατότητα να διαβάζει ο χρήστης ιστορικά στοιχεία για κάθε Ιερή Μονή, Ιερή Σκήτη και Ιερό Κελλί που θα περιηγείται.

Με τη χάρη του Θεού ευελπιστούμε ότι στο μέλλον η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτιστεί με περισσότερο φωτογραφικό υλικό και ιστορικές πληροφορίες έτσι ώστε να γίνει πιο ενημερωτική για τον ενδιαφερόμενο επισκέπτη.

Αξιοποιώντας την επισκεψιμότητα του ιστότοπου έχει δημιουργηθεί μία κατηγορία υποστήριξης (χωρίς καμία οικονομική ωφέλεια προς την εταιρεία μας) το ΚΑΝΕ ΑΓΑΠΗ, που θα εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, της Ιεραποστολής στην Αφρική και Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα που στηρίζουν σε καθημερινή βάση ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να βοηθήσουν.

Παράλληλα, θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό φωτογραφικό ντοκουμέντο, έχουμε δημιουργήσει την ενότητα ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ στην οποία ο εγγεγραμμένος χρήστης θα μπορεί να δημοσιεύει προσωπικό του φωτογραφικό υλικό (θα αναγράφεται πάντα σε ποιόν ανήκει η εκάστοτε φωτογραφία), το οποίο κατόπιν ελέγχου θα δημοσιεύεται στην κεντρική κατηγορία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Κατά αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει ένα σταθερά ανανεώσιμο φωτογραφικό περιεχόμενο.

Στην ιστοσελίδα μας εμπεριέχεται και ένα Αφιέρωμα – Οδοιπορικό σε 360 μοίρες στα μέρη στα οποία εγκαταβίωσε και αγωνίστηκε πνευματικά ο σύγχρονος Άγιος μας, ο Γέροντας Παΐσιος.

Ελπίζουμε αυτή η δύσκολη, χρονοβόρα αλλά και παράλληλα γεμάτη αγάπη για το Άγιον Όρος προσπάθειά μας να σας αγγίξει»!

 

Πηγή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: